Vídeo resum de la 8a edició de l'Escola d'Estiu de Glosa:

L'Escola d'Estiu de Glosa 2023 se celebrarà de l'11 al 14 de juliol a la casa de colònies de Les Codines, a Sora (Osona).  Serà la 9a edició de l'escola, que l'any passat va tornar a arrencar superat el parèntesi pandèmic.

Un any més, serà el punt de trobada de glosadors de tots els Països Catalans amb ganes de compartir estones i millorar en el seu domini de l'art de la cançó improvisada. També suposarà, altre cop, un espai perquè els més novells en el món de la glosa visquin una immersió inoblidable, i perquè docents de tots els nivells intercanviïn experiències de com la treballen a l'aula.

L’Escola compta amb el reconeixement i el suport del Departament d'Educació i s'ofereix dins del Pla de Formació Permanent, com a curs de 40 hores.

L'Escola d'Estiu de Glosa és filla de la Trobada de Cantadors que se celebra a Espolla des de fa molts anys. Com sempre, la programació de l'Escola està pensada per poder-se compaginar amb les diferents activitats de la Trobada.

El dia abans de començar l'Escola, el dilluns 10 de juliol, es fa a la Universitat Autònoma de Barcelona la "I Jornada de glosa i educació" per persones que ja tenen experiència en ensenyar glosa (us hi podeu inscriure en aquest formulari). Per les persones que vulguin venir a l'Escola després de participar-hi, es podrà venir a la casa de colònies a partir de dilluns a la tarda.


L'Escola d'Estiu de Glosa és organitzada per Eduglosa, la branca educativa de Cor de Carxofa.

eduglosa.cat

cordecarxofa.cat